Gentle Touch Hieronta

Soilen blogi

Hierojaksi Lapinlahdelle

ti 20.9.2016

Niin on vuosi kulunut siitä kun lähdin tarjoamaan hierontaa ja kokeilemaan uusia hierontatiloja Lapinlahden keskustassa. Vuosi on ollut kaikin puolin rankka mutta antoisa. Koulu on vielä kesken mutta vuoden loppuun mennessä olen virallisesti kouluttautunut urheiluhieroja. Nyt kun olen tarjonnut ihmisille hierontaa Lapinlahdella olen oppinut paljon lisää niin kehosta, lihaksista kuin ihan kaikesta muustakin. 

Tämä kaikki muu onkin parasta työssäni. Jokaisella asiakkaallani kun on omat elämäntarinansa ja saan kuulla erilaisia näkökulmia elämään, olen saanut myös ihan oikeasti minulle kohdistettuja neuvoja sekä vinkkejä yrityksen pyörityksestä remontointiin. Siinä missä minusta on ihana saada autettua ihmisiä nukkumaan paremmin, liikkumaan notkeammin ja rentoutumaan arjessa ylipäätään, nämä neuvot ja elämän tarinat joita saan kuulla ovat elähdyttäviä. Niillä jaksaa päivästä toiseen. Olenkin sanonut että mikäli minun ei tarvitsisi tehdä tätä työtä elääkseni ja elättääkseni omalta osaltani uutta perhettäni voisin tehdä tätä harrastuksenakin. 

Vuosi on kulunut myös edellisestä blogikirjoituksestani. Nämä vanhat tekstit eivät valitettavasti ole enää kenenkään saatavilla nettisivujeni muututtua. Olen kuitenkin tykännyt kirjoittaa ja jakaa ajatuksiani, oivalluksiani sekä osaltani myös elämääni täällä muillekin. 

Nyt vasta taas jälkeenpäin hoksaa miten nopeasti aika kuluu vaikka vuoteen voi sisältyä todella paljon. Itselläni viimeinen vuosi tai nyt jo oikeastaan hivenen reilu vuosi on ollut monen uuden alku. Tapasin nykyisen mieheni reilu vuosi sitten ja vaikka suhde on monessa näkökulmassa tuore voi toinen ihminen tuntua siltä että olisi tuntenut tämän aina. Hänen mukanaan tuli elämääni kaksi ihanaa tyttöä. Täytyy kyllä myötää, ettei uusioperheen rakentaminen ole todellakaan helppoa. Oman roolin löytäminen on joskus hivenen vaikeaa. Kuka minä olen ja miten kuulun tähän perheeseen? Tykkäävätköhän lapset minusta ja mitä jos eivät tykkääkään? Entäs jos minulla on erilaiset tavat, ajatukset, arvot elämässä? No paikka on löytynyt jokaiselle ja kun on tutustuttu paremmi niin elämä on helpottanut.

Sitten vielä lähihoitajantyöstä luopuminen ja täysipäiväiseksi yrittäjäksi siirtyminen. 2012 jo perustin tämän yrityksen nimellä Animal Touch Ky ja tuolloin lähinnä koulutin koiria ja hieroin koiria sekä hevosia. Sitten siis laajensin oppejani myös ihmishieronnan puolelle mutten kuitenkaan rohjennut jäädä kokopäiväiseksi yrittäjäksi ennen elokuuta 2016. Tässä sitä nyt sitten ollaan matkalla taas kohti jotain uutta. Mitä huominen tuo sitä en tiedä ennen huomista, mutta haaveita on monia ja opiskeluakin saatan vielä jatkaa. 

Uusia sivuja elämääni innolla odottaen siis jatketaan.

Kiitos lukijoille ja mukavaa päivää teille. Tervetuloa hierottavaksi!

[Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Yhteystiedot

Gentle Touch
Mykkäläntie 3 
73100 Lapinlahti

Hieroja

Soile Pesonen
044 561 1188
soile [ ät ] gentletouch.fi

Varaa aika

Facebook
Webbiriihi