Gentle Touch Hieronta

Soilen blogi

Stressiäkö?

ma 3.10.2016

Maanantai, ihan yhtä uupunut kuin perjantaisin työviikon jälkeen. No ei kait tuo kumma ole kun viikonloput menee remontoinnissa, remontin jatkojen pohdinnoissa ja kiirekin jo olisi kun kalusteet tulevat tällä viikolla eikä sisäpinnat ole vielä lähellekään valmiit. Töissäkin kun on käytävä eikä lähestyvä tutkintotilaisuus auta asiaa. Torstaina 13.10 alkaa siis viimeiset näytöt eli virallisesti tutkintotilaisuus joka kestää neljä päivää. Hieronta hoitotapahtumana ja yrittäjyys olisi aiheena.

Anatomia on omasta mielestäni ihan hyvin hallussa mutta kaikkihan riippuu siitä mikä riittää opettajille. Mikä on riittävää tietoa? Välillä tuntuu että vaatimustasot on melko kovat näissä kouluissa mutta onhan siinä hyvänä puolena se että tulee oikeasti tarkkaan opiskeltua kun pelkää tiukkoja kysymyksiä. 

Tänä iltana aloitin tutkintosuunnitelman eli meidän koulussa sanotun hensun täyttämisen. Pää on tyhjää täynnä ja pimmeetä puolillaan näin savolaisittain sanottuna. Miten näytän hoitotilan järjestelyn ja valmistelun kun menen valmiisiin tiloihin joissa on sen tilan tarjoamat tarvarat ja välineet? Miten juuri nyt muistan mitä kaikkea minun pitää huomioida? No yritin. Raapustinkin jo jotain. 

Aamulla kun on lähtenyt jo klo 7.30 liikkeelle ja yrittää nyt klo 19 jälkeen saada järkeviä ajatuksia paperille on aika toivoton olo. Toinen puoli pääkopasta sen lisäksi huutaa että etkö voisi repiä seiniä uusien pintojen edestä, niin ja vähän maalata tai pakkeloida jo laitettuja pintoja? Ei nyt istun ja raapustan väsymystäni tänne blogiin. En oikeastaan valita vaikka lukijasta saattaa siltä tuntua. Olen aina ollut eläjä jolla on liian monta rautaa tulessa ja liian vähän aikaa selviytyä niistä ja siltikin aina olen selvinnyt. Vaikka juuri nyt väsyttää pian olen taas hankkinut liikaa juttuja tehtäväksi ja samassa tilanteessa. 

Odotan kovasti koulun loppua ja remontin valmistumista ja sitä että voisin tehdä vaan työni, hoitaa kodin ja aloittaa vaikka jonkun harrastuksen taas koirien kanssa. No siinä sivussa jo mietin mitä opiskelisin seuraavaksi. Pedagogiikkaa, liikuntatieteitä, ravitsemustieteitä, refleksologiaa vai vai vai vaikkapa jäsenkorjausta. Niin monta juttua olisi mitä haluaisin vielä oppia ja opiskella. 

Näinhän se on että päätös tulla tupsahtaa taas eteeni jokin päivä. Päätös siitä minkälainen on oleva seuraava rappunen. Joskus hissi vie kiireellä alaspäin ja sitten taas olen kapuamassa ylös kurkottaen pilvilinnoihin. Vielä en ole päässyt muuttamaan sinne koska olen huomannut että pilvioveen koputtaminen on vaikeaa ja ovikelloa en ole löytänyt mutta pian olen perillä siellä minne matkustan...oikeasti pian olen iso, valmis, tiedän mitä haluan. Olenhan?

Ja jos olet uusi lukija etkä tunne minua huomaat että olen hivenen hupsu. Ajatukseni loikkii ja tarinan kerrontani voi olla hivenen hajanainen. Kaikki tutut jo tietävät, ehkä ymmärtävät ehkä eivät. Olen aina sanonut että olen hivenen erilainen. No kukapa ei olisi? Meillä vaan on välillä suuri taipumus pyrkiä samanlaisuuteen että tulisimme hyväksytyksi. Minä aina aika-ajoin vilautan tämän omalaatuisen ajatukseni lennon muillekin kuin lähimmilleni. Toisia se ärsyttää, toisia naurattaa ja osa muuten vaan on kauhuissaan. Olkoon niin jokaisen reaktio on juuri se mitä se on hyvä niin. Olkaamme omanlaisia. 

Nyt kiitän ja kumarran. Laitan saunan lämpiämään ja painun pian lataamaan päätäni tyynyä vasten. Toivoen että siinä on huomenna parempia ideoita, ehkä jopa enemmän järkeä. Hyvää yötä

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Yhteystiedot

Gentle Touch
Mykkäläntie 3 
73100 Lapinlahti

Hieroja

Soile Pesonen
044 561 1188
soile [ ät ] gentletouch.fi

Varaa aika

Facebook
Webbiriihi