Gentle Touch Hieronta

Soilen blogi

Minä

ti 1.11.2016

Nyt olen muutaman päivän pohtinut markkinointia, itseni esille tuontia ja ylipäätään esillä oloa. Miksi on joskus niin vaikea ajatella että tekee työnsä hyvin saatika sanoa se ääneen? Olen saanut ihania tekstiviestejä asiakkailta jotka kiittävät kivuttomista öistä ja näin ollen hyvästä hoidosta. Voiko sen sanoa muillekin? Voiko sen sanoa ääneen? 

Rakastan työtäni ja haluan jatkaa yrittäjänä. Se vaatii kuitenkin sen että osaan myös tuoda itseäni enemmän esille, että osaan myös tarvittaessa kehua itseäni. Miksi se sitten tuntuu niin vaikealta? Miksi itsensä esille tuominen tuntuu joskus tyrkyttämiseltä? Onko muilla yrittäjillä sama ongelma?

No tässä tätä nyt on pohdittu ja yritän sinnikkäästi opetella paremmaksi markkinoijaksi, paremmaksi itseni esille tuojaksi. Ja onhan tässä vuosien varrella paljon opittu niin yrittämisestä kuin kehon hoidosta ja huollosta eli uskon että olen siinä jo hyväkin vaikka tällä alalla oppi ei lopu koskaan.

Tänään päätän olla hyvä tai oikeastaan paras työssäni. Ehkä sitä sen avulla jaksaa jatkaa myös opiskelua että haluaa olla hyvä, hoitaa mahdollisimman tarkasti niin ihmiset kuin eläimetkin. Olenhan tässä jo pyöritellyt uusia opintojeni suuntia..... Refleksologiaa, jäsenkorjausta, opettaja opintoja.... ja ja ja. Niin ja miksipäs ei sitten sitäkin markkinointia ja yrittäjyyttä lisää jos siinä koen olevan puutteita. Onhan noita asioita mitä haluaisi oppia ja opetella. 

Nyt hoidan hetken itseäni ja hipsahdan sitten kotikäynnille. Siellä minua odottaa ihana ikäihminen joka on aina niin iloinen ja tyytyväinen hoitoon. 

Olkaamme tyytyväisiä siihen mitä olemme ja toki saamme sanoa sen myös ääneenkin joskus. MINÄ OLEN HYVÄ TYÖSSÄNI!

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Yhteystiedot

Gentle Touch
Mykkäläntie 3 
73100 Lapinlahti

Hieroja

Soile Pesonen
044 561 1188
soile [ ät ] gentletouch.fi

Varaa aika

Facebook
Webbiriihi