Gentle Touch Hieronta

Soilen blogi

Väsyttää

su 05.02.2017

Sunnuntai ilta ja istun silmät sikkurassa tässä koneella. Väsyttää jo kamalasti. Viikonloppu on mennyt markkinointi asioita pohtien, kodin sisustusta suunnitellen ja kaikkea pientä räpeltäen. Tuntuu että vapaat sujahtaa melko nopeasti. Edessä on työteliäs viikko joka monipuolisuutensa vuoksi tuo taas omat haasteensa. Ensi viikolla olen siis taas kolme päivää opettajana ja hieron siihen lisäksi pitkälle iltaan.

Miten jaksaa väsymyksen koittaessa? Tuossa yksi päivä eteeni sattui jokin otsikko facebookissa joka kysyi: Mitkä ovat sinun voimavaroja kasvattavat asiasi? Jäin tietenkin tuota asiaa hetkeksi miettimään. Niitähän on paljon mutta tässä nyt jotain ajatuksiani:

Perhe ja puolisoni joka jaksaa olla rinnallani vaikka hivenen kiukuttelenkin :D

Ystävät, jotka aina ovat sydämessäni vaikken näe heitä usein. Se että tiedän heidän heidän olevan olemassa riittää ja auttaa jaksamaan eteenpäin. 

Koirat jotka huonoinakin päivinä raahaavat minua ulos ja ovat aina iloisia minut nähdessään. 

Työ josta pidän ja josta olen saanut hyvää palautetta. Tuo hyvä palaute onkin sitten isommassa osassa hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta kuin moni voisi kuvitella. Toki jokainen voi kehittyä ja kehittää itseään mutta se että joku sanoo sinun olevan jossain hyvä ja tykkäävän sinun tekemästäsi työstä tuntuu erityisen hyvältä. 

 

Noniin tässä nyt jotain ns. itsestäni osaltaan riippumattomia asioita mutta entäs se miten itse vaikutan jaksamiseeni? 

Tasainen päivärytmi. Tämä on ollut minulle tärkeä ja lähes automaattistakin aina. Nukun yöllä, herään kohtuu ajoissa päivällä elämääni rytmittää työ. 

Säännöllinen ja monipuolinen ruokailu. Mikäli ruoka jää väliin tulee väsymys ja huono olo helpommin. 

Riittävä veden juonti. Joinakin päivinä tämä meinaa jäädä ja illalla onkin sitten känkkäränkkä. Vesi auttaa yllättävään moneen asiaan ja pitää mielen kirkkaana yllättävän tehokkaasti. 

Noniin jokohan tuossa olisi riittävästi. Joka tapauksessa on aina silloin tällöin hyvä muistuttaa itseään elämän pienistä iloista joiden avulla jokainen päivä on elämisen arvoinen ja suorastaan huippu. Nyt lähden suunnittelemaan eväitä huomista työpäivää varten ja sitten ajoissa nukkumaan. Palataan taas uusin ajatuksin joku päivä.

Ihanaa viikkoa kaikille!

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Yhteystiedot

Gentle Touch
Mykkäläntie 3 
73100 Lapinlahti

Hieroja

Soile Pesonen
044 561 1188
soile [ ät ] gentletouch.fi

Varaa aika

Facebook
Webbiriihi